Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kommer till mig om natten

 

När jag släckt lampan

Krupit ner under täcket

Lagt mig bekvämt

De är då de kommer smygande

 

Jag försöker förgäves knuffa bort dem

Vänder mig åt andra hållet

Blundar och håller för öronen

Nynnar för mig själv

Men de slinker igenom

Tränger sig på

 

Inget att göra åt

Det är bara till att kliva upp ur sängen

Fånga dem alla

Samla ihop dem

Och klämma ner dem

På papperet

 

Alla tankar och ord




Fri vers av Pulsatilla
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-03 03:01



Bookmark and Share


    Cajsa
Det är oftast då orden kommer, mycket bra skrivet
2009-07-11

  Last Word Spoken
åh, vilka kommer till dig om natten? tänkte jag först!!! hehe :)
2009-06-08

  Cris
mm.. det är lätt att de kommer då, det är ju märkligt..
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla