Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kristallen är en art som genererar mycket. Det känner man väl till på andra planeter, för vissa andvänder dem som energikällor till bla sina farkoster.


Kristall känslor

Genomskinliga

slipade

Gripbara


Nyanserat

spektra

På Nektra


Genom vatten

berg

Rymd


Energi

teknik

Kraft


Svarta hål

resa

Lyfta


Lätt

mogen

Lättar


Andlig

visdom

Fjärran


En vän

din tjänare

Levande


Tillgänglig

för dig

Naturligt.






Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 469 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-03 22:06



Bookmark and Share


  beam72
kan känna det din dikt säger
2009-06-28

    sofia flow
Underbart naturligt
som Vita hål
2009-06-10

  noname_realmind
Kan nog ligga mycket i det... bara man vet hur att göra så...

Härligt kristallkosmisk dikt!
2009-06-04

    ej medlem längre
Fin text!
2009-06-04

  Johan Bergstjärna VIP
Varför använder inte vi kristall som energi till motorer då??
2009-06-04

  * Ammi *
ja det var spännande. tänk vi har ju dem i öronen oxå!!
tack för en upplysande text!
2009-06-03

  Sanna i badet VIP
Ett miljövänligt alternativ? :-) Ska prova på min bil. Rolig fri dikt
2009-06-03

    leelee
Nu fick jag lära mig något nytt...Kul!
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna