Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missbruk

Begäret
Det jag förtärt så länge
missbrukat
föbrukat
och inte tänkt
så fånfägt
förvrängt mitt inre
för att förbättra mitt yttre
för att orka med livets hårda dagar
för att skjuta fram mina problem
flyget genom dagarna
som en vilsen själ
har jag vandrat
i en dal av ljus
som egentligen
varit ett evigt mörker
en falsk fasad
en byggnad med dålig grund
som snart förfaller
ens länge förvrägda verklighet
av bekymmer, sorg, förtvivlan
och död
kommer sakta ifatt en.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 1327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-04 12:35



Bookmark and Share


  hl
det är
vacker,sorgligt,fint
2009-07-18

  Troll ॐ
vad vackert du
skriver om något
hemskt.

Vackert!
2009-06-15

  Psycrealm
“There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”

Hunter S Thompson.

x
Dr. Dre day
2009-06-12

  Olof Dahlin
Djupt. Vackert. Sant.
2009-06-05

  Fånga dagen
berörs starka ord bra förmedlat
mvh ak
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla