Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du, jag tog fel på dig och någon annan

 

dina bristningar på bakbenen kunde jag lagt om och vårdat ömt om du tillåtit mig det
jag kunde pudrat chokladkakorna med florsocker och vi kunde haft dem till fikat på söndagarna

ville jag att du skulle skrattat, tillsammans
ville jag att du kunde strukit dina skjortor själv
ville jag att du kysste mig vid havet

men vem skulle tagit hand om mig när jag hade tappat andan
när jag behövde en papperservett till gräddklicken på haken
när jag stolt hade invaderat din bröstkorg och lagt mig i vila

ville jag att det skulle vara du
ville jag att jag fick vara jag
ville jag att du skulle gå

för du var ingen för mig och jag var ingen för dig




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-04 21:41



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
fan lily, sagor som denna borde enligt min mening vara nedtecknade med en spegelvänd dramartugi, precis som i sagorna vi matades med som barn, å som vi i våran tur återläst för våra egna barn, alltså detta med det lyckliga slutet, men det är ju inte verklighet, den där saken åtminstone jag alltid varit på flykt ifrån

gott detta
2009-06-04

  Carola Zettergren
UNDERBART BRA!!!
2009-06-04

  RogerIvan
Jo, det kan vara så att några pusselbitar passar,
men inte tillräckligt många...
det märker man när man försöker lägga pusslet.
2009-06-04

  Suzy med punkterna
Gillar
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP