Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så annorlunda

 

så annorlunda jag är

mot den jag såg i spegeln

den där gången för några år sen

 

stegen

inte lika lätta

 

sinnet

inte lika glatt

 

drömmarna

vart försvann dom?

 

 

förändrad

 

förhärdad

 

fängslade jag min själ

 

är jag förlorad?




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 281 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-04 23:13



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
troligtvis är du det... =) Närå, bra text!
/S
2009-06-10

  Mr Lindemann VIP
Förlorad av en morgondag når vi in i
delar av kroppen som inte när hjärtiinerliga
slag av förhoppning

med tunga steg vi når in i
den delen av världen som när krossade
drömmar i spillror av dessa vi går in dagen
2009-06-07

  Sturesdotter
Djup insikt som förmedlas väl i dikten!
2009-06-05

  Hans Christian
Oj , vilken bra dikt. Mycket snyggt slut.
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan