Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila dem emot varma kinder.

Runt dagen vandrar

Tankar

Så slå missmod ur

krampstängda händer

Fyll dem med andetag

Vila dem emot
varma kinder

Sjung för själens hjärta

Visst kan man leva med smärta

om ögon talar hopp.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-05 09:40



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Stark text med bra budskap!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP