Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resedokument

 

det är så komplicerat
att resa nuförtiden

när jag packar ner mina tretton svanar
i sina ordinarie väskor
har de med sig sina egna djur
tretton gånger tretton som skall med i bagaget

så på planet blir det övervikt
och jag säger till kabinpersonalen att jag skall banta
för jag vet att jag är för tjock

imorgon börjar det nya livet
då skall jag jogga fem mil varje dag
äta kolesterolfria läkemedel
charma en gyminstruktör att ta mig på brösten
så där mysigt bakom löpbandet

och efter imorgon kommer nya morgondagar

 




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-05 12:16



Bookmark and Share


  Epione VIP
Du är ju så skön, svanar..:)))
2009-06-05

    resilient
jag gillar dina absurdismer - med både känsla och stil.
2009-06-05

  Carola Zettergren
Jo när det är sådär bökigt med en massa svanar övervikt och grejs, då gäller det att man har ork kvar att hoppas på en morgondag..Tack för denna!!!
2009-06-05

  Larz Gustafsson VIP
*Asgarvar åt detta med svanarna!!!*

Önskar plötsligt att jag vore gymnekolog...gyminstruktör, menar jag...
2009-06-05

  Cris
visst är det kompliserat ibland.

Tretton svanar, svarta svanar? är vad jag såg upphöjt till två då.. ojojj.... och så du med alla väskor.. Vilken syn.. ! en tavla... ett konstverk.. måla det Lili!

och slutet är ju bara för skönt.. mm
2009-06-05

  Ola Rydberg
I love it
du är ju outstanding
jag log
och myste mig igenom den här
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP