Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och mitt hjärta är väldiga fall

Ibland hinner det
fatt
Och jag ramlar i vårblött gräs
Och jag häver

tårar
jag andas mycket djupt.

Som om jag hade
världens lungor att
arbeta med och det
största hjärtat
att använda.

Men jag är mycket liten

och mina andetag är oftast mycket små.

Vilka drakar i världen kan jag
rå på?

Gråt kan växa och
bilda floder

att flyta med

Och kanske kanske är det
floden som ses

Och mitt hjärta är väldiga fall

Som kärlek
Och sagan all

när jag reser mig upp så
har det oftast slutat att regna och

min gråt

lugnat sig till tama
harklingar men

Livet är i bland så,

mer

än

kärlek

rår

på.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-05 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här kändes så nära och så sant. och så mycket så som jag ofta känner. tack för detta!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP