Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis innan jag faller



Jag längtar efter att

öppna mitt hjärta för dig


Vill du möta mig där

i ditt hjärtas rum


Men jag vet också att

det är som att hoppa fallskärm

ovanför ett hav


Vill du simma med mig

om jag faller utan stöd


Jag kan ta med mig

simfenor och leklusten


Det kommer att gå bra

men det är pirrigt att vänta.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 338 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-05 21:39



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Ammis ......
2009-06-09

  Eaglemountains VIP
Skriver under på Ammi kommentar ...... vackert !!!
2009-06-09

  Sanna i badet VIP
Gillar dina "ordbilder". Den här vill jag hålla. Bokmärker.
2009-06-08

  * Ammi *
Lekfull kärleksförklaring, tycker jag!
2009-06-06

  livsdans
Sug i maggropen...frecis innan fallet ut i känslohavet! Härlig dikt! :-)
2009-06-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Önskedröm i varje tum
så öm, men att vänta, är
att på en dörr glänta! Lycka
till jänta! Vackert skrivet!
2009-06-05

  Maria T
-svårt att vilja stanna
och vilja falla-
2009-06-05

  Carola Bouvin
Följde med i varje rad...och vi landar alltid tillsammans, fint.
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna