Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder vind i min navel.

Om du

rör vid mig

förbrukar

känsligheten som

letar sig över
kropp

Om du andas

vänder vind i min
navel

och letar skötets

överraskning

Om du

vidlåter


markeringar

vid min själ








Lev dem.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-05 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP