Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urdrucken

Om jag tar ett
glas och jag

kastar det på dig skulle du då

spotta på mig
och

kalla mig hora och
djävla kärring..

Och om jag då sa att det
var därför jag kastade

den där ölen på dig för att

du skulle nedvärdera mig

vore orden bortkastade då?

Och ölen urdrucken.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-05 23:25



Bookmark and Share


  Sturesdotter
MKT bra ....tänker...o jag skulle nog kastat
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP