Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ju faktiskt bra ibland!

Ibland känner jag inte mitt värde, jag tycker jag inte är så bra.
En grå mus som inget kan.

Idag mötte jag en föredetta arbetskamrat,en kvinna i 60-årsåldern.
Jag berättar om vad som händer i livet, då säger hon
-Jag har alltid beundrat dig för att du vågar,
jag har alltid önskat att jag var som du.
Du törs prova och går det åt skogen så tar du smällen.

Tänk att de hon sa var hennes bild av mig!

Jag minns en annan arbetskamrat som en dag ringde på dörren.
Hon hade med sig en julgrupp som hon hade gjort åt mig.
För att hon tyckte jag var så tolerant och klok.

Vad glad jag blev.

Inser också att de som sett mig på jobbet, år ut och år, måste veta en del om mig som person. De kan ju inte ha så fel.

Så idag suger jag i mig de positiva som sägs om mig och växer en liten bit.








Övriga genrer av Trädflickan
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-09 19:24



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Härligt att du får uppskattning och att du kan njuta av det.
2009-06-10

  erkki
Visst är du bra! Men det hindrar inte att man emellanåt gör mindre bra saker. Då ska man inte nedvärdera sig, utan ta nya tag! Och/eller ställa tillrätta.
2009-06-10

  Sturesdotter
Såna här saker; minnas ofta....ta fram..glädjas....och gå ut och skapa nya såna minnen!
2009-06-09

    ej medlem längre
Vad bra att du fått ditt värde bekräftatr av andra! Fortsätt att bekräfta dig själv!
2009-06-09

  Mr Lindemann VIP
Det gäller att sga på det som är bra
men ändock inte spegla sig i det andra säger om en
utan hitta egenvärdet i det att man bara är den man är ämnad att vara
2009-06-09

  fucking poetic
Fortsätt göra det!
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan