Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggspel - haiku

I solnedgången
kastar även minsta kräk
en längre skugga




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 344 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-09 22:09



Bookmark and Share


  Nitram P
Så vacker haiku, sällsynt!
2009-06-10

  vera gade VIP
spännande
2009-06-10

    ej medlem längre
Att utgå från det lilla är en bra metod när man vill säga något större.
2009-06-10

  Cadena
Strålande mörkertanke det här.
2009-06-09

  halmstrå
Fina rader det här som antyder att minsta kräk kan få syn på sig själv i slutet av livscykeln - eller?
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

papillon