Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart man än går

Luften går ur en

andetagen blir mer ansträngande

tårar följer med en vart man är går

 

Hjärtat dunkar extra fort

stressen griper tag om livet

man vill bara skrika rakt ut

 

Man vill bara fatta en hand

känna lugnet komma åter...




Fri vers av Cajsa
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-10 16:00



Bookmark and Share


  akavalie
Den säger jätte mycket tycker jag även att den inte innehöll så många ord :)
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg