Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag när jag var förkrossad och den är baserad på en riktig händelse i mitt liv.


Lilla Flicka

Lilla flicka gråt ej mer
Denna pojke ser du ej mer
Ej hans namn kommer höras mer
Ej viskas mer
Pojkens namn ej mer vibrera vid dina läppar
Det är pojken framför dig
Dina händer är fuktiga av blod
Det var inte du som tog självmord
Han är framför dig i regn och mörker
Din pojkvän är död...




Fri vers av SvartaFåret
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-10 21:40



Bookmark and Share


  Ari Viklund
alltid så dumt
ta livet av sig

mot kärleken
och allt i livet
skrik på hjälp
högsta vi kan

någon lyssnar
alltid vara där
som ny chans
och glädje liv

alltid så dumt
ta livet av sig
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret