Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt på ljusan natt

den gråa dagen ljusnar åter
molntäcket förvinner
öppnar upp för dagsljus

så skiner solen igen
medans midnatt passerar

det är upp och nervända världen i natt

när mörker borde vara är nu ljus


kanske tonåringarna ändå gör rätt
sover på dagen vakar på natten
det är ju då solen skiner som mest




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-10 23:44



Bookmark and Share


  Gunsan
just det ljuset
är så härligt

luften är klar och frisk

snart åker jag också dit
och går på festival
ska bli kul
2009-06-18

  Sturesdotter
ja...de är kanske smartast...
fast någon måste kanske jobba för att få in pengarna till dem...
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan