Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
all for you, baby


Amor vincit omnia

i virvlar av felaktiga
andetag
andades vi i takt.

i vimmel av tvivel
fann
vi varandra

när vinden sjöng sånger
om
lust så dansade vi till
våra
hjärtslag,

vi hade redan allt




Fri vers av Emelie Skoog
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-11 13:49



Bookmark and Share


  Svartsilver
Vi hade redan allt, så fint.
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Skoog
Emelie Skoog

Mina favoriter
Kyssars bal