Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför

Faller

 

utan  fötter

som begränsar ytan

att ramla på

 

faller

 

utan händer

inget att greppa

får inte tag

 

faller

 

utan syn

ser inte i mörker

ser inte ut

 

faller

utan ord

 

 

 

~~~~~

 

 

 

 

 

tyst

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-26 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP