Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag?

Blod och alkohol
Jag har nästan bränts på bål

Jag är ärrad för livet
Rakbladet tar mig för givet

Jag andas ut röken
Jag fimpar det sista av ciggaretten
Jag ser mig i spegeln och frågar

Är det här jag?




Fri vers av SvartaFåret
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-11 22:34



Bookmark and Share


  Ari Viklund
nehe du. det är inte du.

det som är du, kommer
att ändra allt, på denna
jord till att bli som hem

du tillsammans, många!

vi är alltid mycket mera
än det vi tror på just nu
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret