Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal mellan själar.

Ta min trötta morgonhand
håll den intill dig
göm den under
din hud

Den trivs så bra
i din värme
och sjunger
med dina andetag

Göm drömmar i min
handflata
så jag kan färdas
med dig
i
morgonslummer

Älskade.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-12 05:46



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Mycket vacker poesi
2009-06-12

  Gunilla Karlsson
En vacker dag att börja morgonen med! Tack!
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP