Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 veckors saknad.
Fr.o.m 23 juni

 




Avsked

 

 

Snart skiljs
två hållande händer
åt
Ett avsked
av smygande längtan
och stilla gråt


Hon står
och vinkar
på den stora hamnen
Näsduken fladdrar i vinden
Hon saknar
den varma famnen
I horisonten
syns nu blott en prick
Fjärmare och fjärmare
från hennes blick
Men inom sig hon bär
minnet av hans röst
I de trygga orden
hon söker sin tröst


Snart når
två längtande händer
varandra igen
Ett möte
förenande kärleken




Fri vers av Missi VIP
Läst 495 gånger
Publicerad 2009-06-14 12:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker!
2010-08-09

  fucking poetic
varför går det inte att applådera denna text?
2009-06-15

    ej medlem längre
"Men inom sig hon bär
minnet av hans röst
I de trygga orden
hon söker sin tröst"

säger allt
härligt vackert raring!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon