Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter

Jag gråter
Du gråter
Jag håller upp min hand
Du gör det samma
Jag tar bort min hand
du gör samma sak
Jag gråter igen
Du gråter också
Jag slår sönder spegeln
Sedan inser jag
Att jag slog sönder den ända vän jag har kvar




Fri vers av SvartaFåret
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-12 14:00



Bookmark and Share


  Ari Viklund
brukar se i den ibland,
varje gång, jag känner
igen mig själv, i spegel
är jag nöjd, då vet jag,
att jag vet att jag finns
och inte sönderslagen
utan värdefull som ljus
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret