Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofisk clerihew

Gamle Arthur Schopenhauer
undvek barens happy hour
ty en äkta pessimist
tycker den är trist




Fri vers av papillon
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-12 20:28



Bookmark and Share


  halmstrå
oj, det här är en riktigt höjdare på många sätt - rimmen precis som innehållet. *njuter*
2009-06-12

  peter markurth
ja asg, dagens roligaste..
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

papillon