Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en gåva att leva




Med drömmar som strömmar


genom dina kosmiska ådror


Din blick är en djup brunn


som ser igenom mitt hjärta


spiraler som skapas


portar som öppnas


genom kärleksfulla intentioner


Jag är i en saga fylld av längtan.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 295 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-13 20:36



Bookmark and Share


  beam72
Fantastiskt vackert
ger en väldigt fin känsla att bära med sig
Tack
2009-06-27

    ej medlem längre
Diktjag
som funnit
tillitsströmmar
kännaigenläst

och bilden gillas
som en symbol
därför
2009-06-20

  blaite
Vackert..så vackert..Blaite
2009-06-15

  noname_realmind
Njuter av denna... mycket vackert!
2009-06-14

    ej medlem längre
Härligt vacker:-)
2009-06-14

  * Ammi *
Underbar, sista raden så bra!!
2009-06-14

  Eaglemountains VIP
Så vackert beskrivet, så längtansfull, men Du är i verkligheten, och ser ändå så positivt på det mesta - underbart.
2009-06-14

  Nils Teodor VIP
Vacker och fin dikt!
2009-06-14

    leelee
En saga fylld av längtan...talande....fin!
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna