Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ställningen

 

du är
botten

i mig

försvagad
håller du mig

sammanfogad

så jag inte
rinner ut
dit

jag är på väg

för det rullar åter
och det brister

likt en vålnad
går jag stumt
mot mitt egna
tomt
stirrande

öde




Fri vers av Ex¤animo
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 21:55



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo