Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Vapen

 

Skjuter ut baktaktens längtan till att

erövra egoismens imperium .

Hugger mig fram bland plastfigurers sneda leenden.

Sparkar mig fram med de välsignade orden.

Slår hatten av överhetens oförståelse.

 

Ingen kan förbjuda mina tankar,

De är oövervinnliga inuti mitt trygga skal.

Så tryggt att det blir förtryckt.

 

Ge mig hammaren,

Låt mig befria mina stavelser.

Se mig som jag är...

 

Eller blir jag farlig då?




Fri vers av "Dempa"
Läst 468 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-15 22:55



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
åter igen läser jag detta,

det är riktigt bra.
2009-10-08

  Mats Henricson
Kan bli en Bra Kampsång !!!!!
2009-07-02

  Matilda Linnéa Tinér
verkligen givande
läckra ord
fria stavelser
härlig känsla...

bra
bra
BRA!
2009-06-16

  Mats Henricson
Kampord !
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"