Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F

Fin pojke men

förbjuden


Jag vill ha fast är för

rädd


Jag kan inget och

vågar inte


Speciell

precis som mig


(Ändå finns vi inte)


Jag kan inte ens

tänka det


Jag får inte ens

drömma det




Fri vers av michaela-
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-16 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-