Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fegis

De kallar det logik
i hennes hjärna brann den
Du tänker rätt du tänker rätt du tänker rätt
- Du tänker inte rätt

För jag har skruvat hål i dina ögon
gjort ditt ansikte till en mask

En flicka som fick nog av sina trådar
men som inte hade någon sax
eller några starka naglar
Klipp, klipp, klipp dig fri
- Du blir aldrig fri

Du vill inte ens

Låtsasvärld eller det här?
Ja, jag hatar alla orden

Så jag skriver dem inte

Varför stanna vid misär?
När man kan dricka lösningsmedel
och hälsa på hos lille morfar




Fri vers av michaela-
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-16 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-