Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inåt


världen i
ett grått hölje
rörelserna så
försiktiga
det står isblommor
i rader under fönstret
vinden är gamla
andetag från berget
letar inåt på
osäkra vägar
ytan stelnar
finner saker jag
inte vill minnas
runt omkring
är pulsen långsam och
obevekligt
verklig




Fri vers av stannar kvar
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-09-27 12:07



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Vackert och subtilt. Du sätter ord på det som går de flesta människor förbi.
2006-01-19

    BrokenHearted
gud...fy fan så vackert..isblommor..
underbart skrivet, tack
2005-12-25

    Glömma
Du skriver så vackert
2005-11-06

  Tide
*
2005-10-24

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Språket är underbart att läsa och djupet i texten likaså. Den
tilltalar alla mina sinnen denna !
2005-10-05

  kath
sökandet i det inre rummet, så verkligt, fyllt av minnen som andetag från berget ....

att finna askar som öppnas och gör att livet runtomkring får en ny innebörd ... obevekligt ...

så läser jag, och finner som vanligt vackra och talande bilder .......
2005-09-30

  madinsane
eftersom jag är en sån där eländig ORDPETARE,
bara MÅSTE jag påtala att inåt, stavas med ett n..

i övrigt finns det saker i denna..
saker.. sånadärna, du vet.. :)
2005-09-27
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar