Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klara sommarnätter.

Jag önskade mej en
vintergata
med stjärnfall och sommarregn

Med massor av levande under men
framför allt en
sömndränkt säng

Där skulle jag drömma om
livet
Där skulle jag lära och bo
där skulle min huvudkudde
vara mig evigt till ro

Där skulle jag bäddas ner emellan
manglade lakan

och händer skulle stryka mitt hår

Armar och ben skulle vila
och läka skulle mina sår

Där skulle jag kunna vila
och på månskiran dingla mina
ben
och ingen skulle någonsin
klaga på att
natten var väldigt sen

där skulle jag älska och
andas
och sedan skåda människoliv
ty medan dagen randas

önskar jag vi, vi, vi.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-16 23:32



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Fina rader.
2009-06-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Längtande önskande
kärleksfulla rader
Vackert
2009-06-18

  Sturesdotter
du skriver bra min vän
2009-06-17

  Elaine.S VIP
Så oändligt fin, tycker mycket om
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP