Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa fri..

Kärleken..
den himmelska
öser sitt regn
av godhetens kraft
lyser in i mörkaste själ
som längtar ut i ljus..
befriar bördans tunga last
låter själen dansa fri..









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-17 01:05



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Tack för den "talande" dikten den berörde Mig mycket.

"befriar bördans tunga last
låter själen dansa fri.."
2009-06-17

  walborg
Tack mare igen för ord och bilder - kropp, själ och ande.
2009-06-17

  Lars Hedlin
Vackert.....
2009-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Underbart framställt!
Jag upplevde just detta i går kväll.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP