Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönstrena står vidöppna


Kanalerna öppnas


Korset byter färg


från svart till vitt


från tung till lätt


Fötterna leviterar


Armarna har fått fjädrar


vad hände egentligen när


du klev in i mitt rum på natten


Du målade om med regnbågen


och planterade rosor i min rabatt


Mina kyssar kan aldrig nog tacka dig.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 373 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-06-17 01:13



Bookmark and Share


  Princess Charles
Wow, den här lyfter och svävar - och är väldigt vacker rent språkligt. Very well done.
2009-06-22

    ej medlem längre
Vad som än hände -
det gjorde skillnad
gottläsa!
2009-06-20

  Eaglemountains VIP
Underbart i tacksamhet skrivet .....
2009-06-19

  walborg
Bara så ljuvliga ord. TAck!
2009-06-17

  noname_realmind
Härligt befriande text som lyfter!

**applåder**
2009-06-17

  Mygg
Ja så härligt!
Flyg för allt i världen inte iväg nu bara :-))
2009-06-17

    leelee
En lyckotext som nästan flyger iväg... :-)
2009-06-17

  Ewa Flower
Så mycket tacksamhet!!!
2009-06-17

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker och glädjefull dikt!
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna