Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta inget för givet

Vad var det som stod skrivet om livet???
Ta inget för givet...

Innan du säger något om någon,
se dig själv i spegeln.
Har du rätt att dömma?
Har du rätt att tro?

Ibland verkar det så svårt att ta reda på sanningen.
Vem ger rätten att tro att någon är bättre?
Vem kan säga att du inte är värd något?

Att vara stark,
är att våga vara svag.
Vem kan säga vad som är normalt?
I denna värld finns det ordet?

Livet?
Ta det inte för givet,
stå för den just du är,
du är unik

i hela universum.




Fri vers av ia VIP
Läst 423 gånger
Publicerad 2005-09-27 15:51



Bookmark and Share


    kawaiicookieuwu
tack :)
2007-07-12

    ej medlem längre
den säger sanningen. Som söker. Den säger väldigt mycket, rakt på sak. BRA!!
2005-09-27
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP