Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag är...

 

 

Jag ber dig
se mig för den jag är
För det jag står för

 

 

Jag ber dig
se in i mina ögon,
se ärligheten
se min blottade själ

 

Här är jag,
varken mer eller mindre.
Lika unik som alla andra.

 

 

Låt mig få omfamna dig,
låta dig känna mitt hjärta slå
Här är jag
mitt framför dig.

 

Jag ber dig,
se bortom det skal som omfamnar mig
se mig för den jag är!




Fri vers av ia VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2005-09-27 15:54



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Igenkänningsgrad 200 procent ... Du fångar den där känslan
som andas en inte alltför liten förtvivlad vädjan om att få bli sedd för den man är av någon som betyder särskilt mycket för en ...
2005-09-27
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP