Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min dröm är allting möjligt

Jag står vid körsbärsträdet och

drömmer om dig

men du hör inte för bilarna som kör


Du är i din egen tystnad

och jag vill inte tränga mig på


Men jag drömmer om dig

Vill fördjupa mig i ditt inre

Din äventyrliga värld


Vill utforska med dig

möjligheter bortom världen

hur hjärtat verkligen kan leva som den lär


Min önskan är att få höra ifrån dig

så snart dina öron nås av min viskning


Min mun längtar efter din

liksom mitt hjärta och mitt kön.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 266 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-18 11:59



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart vackert .....
2009-06-19

  blaite
Så vackert du skriver..Rickard
2009-06-18

  noname_realmind
Vackert vännen!

*igenkänning* ;)
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna