Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halda-Norden


ljusnatta



 

 

 

midsommar

all kraft i jordgubbar och liv

vi sitter på gräsmatta och moln

vi dricker skratt och vila

 

sen badar vi utan sömn i benen

lyfter stenar utan tanke

och bildar pakt med sommaren

 

vi är liv och förening

björkblad och förgrening

utan försening

 

le

i lila 

i rött

och blå vindar ur kyssäkta mun

vik inte en tum

och tumma inte på uttrycken

välj ut de vackraste stycken

 

( vi sjunger en sång

hela natten lång )

 

 

 




Övriga genrer av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-20 02:51



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Vackert helt igenom...
2009-06-24

    ej medlem längre
halda ja... vilken fin och mjuk dikt som grönskar kring mina fötter. tack!
2009-06-21

  Lili Samuelsson VIP
mm, det här är vackert och lekande lätt
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson