Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta emot stenig grund.

Du

Du var nära

din hud

brände min

Och talet om sanningarna

sprängde broar

lögnen

den var

bara din.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-20 22:05



Bookmark and Share


  Cris
Snygg bild!

och starkt skrivet
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP