Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför tänka så mycket



Rotimmar

mjuksvimmar


hos dig i min dröm

känner ditt väsen

genom dina andetag

när din luft tar slut

ger jag av mina reserver

så att vi kan andas av varann


cirkelälskar


orgasmerar mera genom hjärteroten

som öppnas likt ett tomtebloss


Varför hör du inte av dig

varför vore inte vår dröm värd att utforskas


Känn efter vilka möjligheter

kärleken ger

om du inte tänker för mycket


Jag vet att det vore helt underbart

för jag tänker aldrig så långt framåt.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 280 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-21 11:05



Bookmark and Share


  Rockalex
Människor som lever sitt liv genom tanken

grundar sitt liv på rädsla

han vågar nog inte


härligt flöde i dikten
2009-06-26

  blaite
Gillar den som fan...
2009-06-24

  Nils Teodor VIP
"Step out of the circle of time
and into the circle of love"
Rumi
2009-06-23

  Ewa Flower
Vad svårt det kan vara att släppa kontrollen! Vilket fint samtal till delen som ej vågar leva fullt ut tänker jag när jag läser!
2009-06-21

  Mygg
Ja, varför tänka så mycket, när det bara skjuter fram det där med att leva?
Din text väcker många tankar....Oups, nu var jag där igen :-)
2009-06-21

    ej medlem längre
stark doft
av
ge- och fålängtan
och balans
mellan tanke
och känsla
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna