Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köp mig

Jag hatar alltid
inget särskilt
Bara det mesta
lite då och då

Bitter

i flera år
Folk säger att jag är för ung
för att känna så

Men de är köpta
av falskhet i leenden
Jag hann se verkligheten
och blir aldrig någonsin som dem

Insikt kan ibland vara
en förbannelse
Oftast är det nog
en förbannelse




Fri vers av michaela-
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-22 06:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-