Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord passar inte ihop

Chokladpuffar till frukost
vänd min mage ut- och in
Åh, vilken underbar dag
idag
Perfekt för att hoppa
från taket

Jag älskar ironi
Det är så kul
Är jag ironisk nu tror du?

Chokladpuffar och solsken
utsmetat på uppfarten
Perfekt
perfekt ironi
När de sa att jag mår bättre nu

Jag dör av skratt




Fri vers av michaela-
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-22 06:31



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Dina ord passar föör väl ihop, chokladpuffarna är väl bortspolade av regnet vid det här laget?
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-