Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

p, som i puzzel som i panik

papper
pennor
prassel & paraplyer
puzzel
polaroidfotografier
parkbänkar
pantburkar
panik

puls på parketter på perronger
panik




Fri vers av tova nilsson
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-24 00:59



Bookmark and Share


    sårosa
perfekt poeterat prille ;P
2009-07-14

  jonke
Pra privet pjejen :-)
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

tova nilsson
tova nilsson