Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömd

För om han fångar

rände du då bortåt
sänkte du
de ensamna

i myrarna där

enslingarna bor

Han sa vandra med mig

och staven kastade du över myrar

talet gömde du tid

tanken tar tid på sig

att nå

Så vandrade årstider på
varandra och
talet glömdes
helt enkelt bort

Att leva är så


kort




kort.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-24 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP