Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ditt skal

Kan inte låta bli

att glänta bakom låsta dörrar

kika in genom nyckelhålet


Din doft är så varm

Även när dina kinder stramar

och huden liknar en kamelonts


Tystnaden mellan orden när du talar

säger mer än din monologer

om golfrundorna och fjällresan till Aspen


Jag ser en varm man

Jag ser en öm älskare

Jag ser ett känslohav


Du behöver utrymme

frigjorda cynopser

som får möta ett elverk


Kom och värm ditt hav hos mig.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-24 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fin famn
för denne man
Gott!
2009-06-25

  noname_realmind
Vacker kärleksdikt! :))
2009-06-25

  blaite
Nyckelhål spännande...
2009-06-25

  friheten
underbar
2009-06-24

  Tjeckspeare
Inte alla har dina ögon.. fin syn!
2009-06-24

  walborg
Vilken kärleksdikt - och inte till vem som helst heller ...!
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna