Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larssons beställning


det var sent på natten
och de hungriga flockades
framför den öppna korvburen

en plats i natten
där man inte ska reta hungriga

det knuffades och skuffades
muttrades och skrek

det var en plats
som påminde om afrikas savann
där vilddjuren rangordnades efter styrka

och herr larsson stod längst fram i kön


hör ni ni
min käre matdistributör

fyra flockar vin
och ingen grädde på moset

ska det vara så svårt att beställa
har ni ingen fantasi människa

bara för att det står dannes grill
kan jag väl beställa vad jag vill

herr larsson skrattade högt
och utan rädsla

han var ju ändå kung i sin egen värld








Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-09-29 09:50



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
ja snyggt och bra
2005-09-29

    Bodil Sandberg
Snyggt berättat,välskrivet och fantasifullt
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP