Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör

Den sköra blicken

tårarnas diamantfyllda färd

längtar efter den gyllene kramen

 

Den sköra själen

söker efter silverskattens bäck

längtar efter de glittrande orden

 

Den sköra människan

letar sin egen identitet...




Fri vers av Cajsa
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-27 16:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker - och-ja just det...mycket skör text
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg