Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten och jord






Att simma bland dina dikter

ger mig helande algfrön


Jag planterar dom i mitt inre

Det är så vackert

med en levande trädgård i hjärtat

där flera arter från jord och hav

skapar nya kreationer


Det ger en förhoppning om

en ny värld

Där simmar vi ihop.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 317 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-27 22:40



Bookmark and Share


  noname_realmind
Simma bland dikter... Huvet på spiken vännen!

Hoppas oxå på ny värld där allt är "samsim"... simsalabim... ;))

**applåder**
2009-06-30

  Sanna i badet VIP
Det blir en artrik trädgård, det! Du är en entreprenör inspiratör....och en inspiratör entreprenör :-))
2009-06-28

  Ewa Flower
Vackert att simma ihop! Att ha en levande blomsterträdgård i sitt inre där frön från andra börjar gro! Underbart skrivet!
2009-06-28

    ej medlem längre
Att röra
och beröra
vad kan vara
viktigare
2009-06-28

  livsdans
Ja...vad fint! Det är mycket betydelsefullt att få ta del av alla dessa fantastiska kreationer!
2009-06-28

  Nils Teodor VIP
När visdomens ord slår rot i erfarenheten
kan hela människan blomma ut i ren livsglädje.
2009-06-28

  walborg
Att dela tankar, känslor, dikter - det är en enorm upplevelse här på sidan, som Du uttrycker så vackert.
2009-06-27

  Lotti
ja så är det texter kan ge såna frön och vidröra strängar inom och skapa nytt......:-)
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna