Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla älskade


Jag ger faan i dagen
jag vägrar gå ner
jag vägrar gå upp

tänker bara ligga här
likt en plattfisk

och


dra ut sprintarna ur vår
dubbelsäng med dem
penetrera mina trumhinnor
droppa superlim på
mina ögonlock
sy ihop min käft med lockar
från ditt hår
göra en snara av skärpet på
din morronrock
lova att inte sakta strypa dig
bara du svarar mig



... var sov du inatt inatt
min käraste
var har du sovit inatt ?




Fri vers av Vildand VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-28 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real