Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att satsa allt...

du placerar

alla dina marker
i det vildvuxna gräset
du satsade
för att vinna allt

ett högt spel
av förlust




Fri vers av Fredric
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-14 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric