Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast, ej färdigt.


Fagervik och allt

Jag är inte längre
än 172 centimeter över grusvägen
som tar oss ner till fagervik
inte längre än en friktion
från dig ikväll

det är ett par dåliga skor
som tar oss fram
dit ingen linje 732
tar mig tillbaka till verkligeheten
när jag vill ha allting

Jag är inte längre
än en klunk för mycket
för att bryta tystnaden
säga det där med kärleken
till dig ikväll

det är ett par runda skor
som tar vår hemfärd
din hand i min hand
får förhoppningarna flöda
när jag vill ha allting




Fri vers av KevinBroberg
Läst 509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-29 00:40



Bookmark and Share


  HQ
Jag tycker mycket om den här texten!
Den är så vackert skriven, så välformulerad och den har en fin rythm. Äkta poesi. Snyggt!
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg