Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla av gråskala

Hon känner det
kan inte förmå sig att

erkänna det bara

Att när han gick imorse
gick han inte för att
promenera
längs kanalen

som han sa

Hon kände det
så fort rummet tappade färg
det var sista gången den morgonen

Det var sista gången med
fjärilskyssar i nacken och
hans bara blick på hennes lika
bara hud

Hon kände det
det var så väldigt svårt att

erkänna det bara




Fri vers av michaela-
Läst 260 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-29 11:58



Bookmark and Share


  LassO
Berörande skrivet
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

michaela-
michaela-